2271073378 Βέσσα, Χίος info@chiotikokellari.gr
hero image
 


Χιώτικο Κελλάρι
Εργαστήρι Ζυμαρικών Χίος

Στην πανέμορφη Χίο και πιό συγκεκριμένα στον οικισμό Βέσσα του πρώην Δήμου Μαστιχοχωρίων, θα βρείτε το εργαστήριο ζυμαρικών μας “Χιώτικο Κελλάρι” που εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στο χώρο της παρασκευής και εμπορίας ζυμαρικών, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Το εργαστήρι μας στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα αλλά προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες. Είναι δείγμα του σεβασμού μας στην παράδοση του τόπου, από την οποία πήραμε τα στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής.

Είναι εξοπλισμένο με νέας τεχνολογίας, εξελιγμένα μηχανήματα όμως η παράδοση στο εργαστήρι μας συνεχίζεται, με τις διατροφικές και γευστικές ανάγκες της εποχής μας, χωρίς να λιγοστέψει η διαχρονική της αξία.
 
 
 
 
Έτσι, καθημερινά στο εργαστήριο μας, δημιουργούμε με φροντίδα και προσήλωση τραχανά, κους κους, ταλιατέλες, στριφτάρια, μακαρόνια, κουλουρίδα Χίου, λαζανόφυλλα και πολλά ακόμα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε και είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητα και η γεύσης τους θα σας κερδίσουν.

Με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα γεύσης και χρωστικές ή συντηρητικά παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας με μεράκι, σεβόμενοι τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Με εγγύηση την άριστη ποιότητα  των προϊόντων μας σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης, μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα market και delicatessen της Χίου αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδος (κυρίως πλειοψηφία αποτελεί η Αττική).

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.