Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 20 λεπτά. Σε 80-100 γρ ελαιόλαδο, σοτάρουμε 3-4 σκελίδες σκόρδο και 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα μέχρι να ροδίσει και τα σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Ρίχνουμε στη συνέχεια 300 γρ σάλτσα, δαφνόφυλλα ή βασιλικό, αλάτι, πιπέρι κατά βούληση.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ρίχνοντας τη σάλτσα και τέλος βάζουμε λεπτές φέτες κατσικίσιο τυρί της άλμης. (Το παραπάνω ζυμαρικό μπορεί να συνοδεύσει κοκκινιστή κατσίκα)
Πίσω