Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Καθαρίζουμε 8 γαρίδες No2 από το κεφάλι έως την ουρά και τις κόβουμε κατά μήκος. Κόβουμε 200 γρ. χταπόδι κ΄ 200 γρ καλαμάρι σε χονδρά κομμάτια και 200 γρ καβουρόψιχα και τα πλένουμε καλά. Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο νερό.
Προσθέτουμε 100γρ ελαιόλαδο και κατόπιν 1 σκελίδα σκόρδο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα τσιγαρίζουμε καλά. Σβήνουμε με 1 ποτήρι κρασί και προσθέτουμε 400 γρ. ζωμό ψαριού. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά. Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.