Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αφού τα σουρώσουμε τα λαδώνουμε ώστε να μην κολλήσουν.
Για την σάλτσα: σε 80 γρ. ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο και 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, στη συνέχεια ρίχνουμε 400γρ σάλτσα τομάτας, αλάτι πιπέρι και αφού βράσει τη σβήνουμε με 1 ποτήρι λευκό κρασί.
Τέλος, σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, ρίχνοντας τριμμένο ξερομύζηθρο και στολίζουμε με ένα κλωνάρι βασιλικό. (Η παραπάνω συνταγή μπορεί να συνδυαστεί και με κοκκινιστό μοσχάρι και κοτόπουλο στο φούρνο.)