Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο και σβήνουμε με 1 ποτήρι λευκό κρασί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας, ανακατεύουμε συμπληρώνουμε 300 γρ κρέμα γάλακτος. Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά,προσθέτουμε 300γρ φέτα τριμμένη. Τέλος σερβίρουμε στολίζοντας με ψιλοκομμένο άνηθο.