Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε 3-4 σκελίδες σκόρδο με 100 gr ελαιόλαδο, να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε 3 μέτρια καρότα, 2 κολοκυθάκια μέτρια, 1 πράσο , κομμένα ζουλιέν ή ροδέλες και μετά από ένα γρήγορο σοτάρισμα, ρίχνουμε το χυμό από 1 1/2 λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με μισό ποτήρι κρασί.Ανακατεύουμε με τα μακαρόνια και σερβίρουμε με λεπτές φέτες αυγοτάραχο και στολίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο. (Η παραπάνω συνταγή μπορεί να συνοδεύσει μύδια αχνιστά ή γαρίδες φλαμπέ με ούζο).