Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Ζεσταίνουμε στο τηγάνι 50γρ βούτυρο και προσθέτουμε 10 σπόρους γλυκάνισου να σοταριστούν ελαφρώς. Σβήνουμε με χυμό από 1 πορτοκάλι, 1 γκρείπφρουτ και 1 σαγκουϊνι και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και δένουμε με ένα μικρό κομμάτι βουτύρου. Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε 100 γρ. φέτα τριμμένη, ανακατεύουμε ελαφρώς και ανακατεύουμε μετα βρασμένα ζυμαρικά.