Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μια κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο και 2-3 σκελίδες σκόρδο με 100 γρ. ελαιόλαδο .Προσθέτουμε 200 γρ. βρασμένα ρεβύθια ,1 κοφτό κουταλάκι δενδρολίβανο και 2-3 μέτριες τομάτες κομμένες σε κύβους, τσιγαρίζουμε καλά και σβήνουμε με 1 ποτήρι λευκό κρασί.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.