ΥΛΙΚΑ
2 κολοκυθάκια μέτρια (τριμμένα από το χοντρό του τρίφτη μόνο το πράσινο μέρος )
100 gr καβούρι
1 μέτριο κρεμύδι (ψιλοκομμένο)
1 σφινάκι βότκα
2 κουταλιές γάλα άπαχο
80 – 100 γρ. ζωμό από κοτόπουλο
αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Περνάμε το κολοκύθι από αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι, να πάρει χρώμα. Αχνίζουμε με λίγο νερό το κρεμμύδι. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το καβούρι και το σβήνουμε με τη βότκα. Προσθέτουμε το κολοκύθι, το γάλα και το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε, το αφήνουμε να πάρει μια βράση και ανακατεύουμε τα μακαρόνια